Уеб сайт на Международни услуги за охрана и сигурност Охранителна дейност
www.isps-bg.com
Уеб сайт на Частен професионален колеж към фирма Международни услуги за охрана и сигурност
www.isps-college.com
Начало » Текущи обучения
Национален телефон:
Национален телефон07001 99 66
E-mail:
E-maileducation@isps-bg.com

Форма за обратна връзка:

Вашето име:
E-mail
Телефон:
Въпрос / Коментар
 

Текущи обучения

 

ВАЖНО!

На 04.03.2014г., след успешно положени изпити, завърши поредния курс за ОХРАНИТЕЛИ, по програма МИНИМУМ на МВР!

Среден успех по ТЕОРИЯ - Мн. добър 4.80

Среден успех по ПРАКТИКА - Добър 4.40

Записванията за нов курс за ОХРАНИТЕЛИ - ПРОДЪЛЖАВАТ!

Продължава записването и за курс по безопасно боравене с огнестрелно оръжие. При записване на двата курса едновременно, остава в сила ползвано намаление от 5%.======================================================================================

 ВАЖНО!

     На 18.11.2013г. успешно завърши курса за безопасно боравене с огнестрелно оръжие съгласно изискванията на Наредба Iз-575 на МВР. 

     Изпитите по теория и практика бяха положени успешно.

     От 20.11.2013г. започва записване на кандидати за курсове по професията ОХРАНИТЕЛ и безопасно боравене с огнестрелно оръжие.

 

============================================================================================

ВАЖНО!

От 11.11.2013г. започва месечния курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие!

.............................................................................................................................................................

От 14 до 18 октомври 2013г. в Центъра за обучение към "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООДгр. София се проведе поредния курс за първоначално обучение по професията "ОХРАНИТЕЛ"по програма МИНИМУМ на МВР.

След 5-дневното, 40 - часово обучение, курсистите Александър Банков, Боян Стоянов, Венцислав Московски, Емил Крумов, Кирил Георгиев, Пламен Иванов, Радослав Рангелов и Стефан Кочанов положиха успешно изпитите по практика и теория на професията и получиха Удостоверения за професионално обучение по част от професията "ОХРАНИТЕЛ", като СРЕДНИЯ успех от положените ИЗПИТИ е:

- по теория - отличен /5,58/

- по практика - мн. добър /5.25/ 

.....................................................................................................................................................................

От 14 до 22 август в Центъра за професионално обучение към "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД гр. София, се проведе курс за първоначално обучение по професията "ОХРАНИТЕЛ", по програма минимум на МВР.

След 5-дневно обучение, курсистите Станимир Бучев, Димитър Танев, Катя Еремиева, Димитър Димитров, Пламен Йовчев, Веселин Веселинов и Ивайло Луканов, положиха успешно изпитите по теория и практика на професията и получиха Удостоверения за професионално обучение по част от професията "ОХРАНИТЕЛ".

Среден успех на курса е:

- по теория - Добър /4.32/

-по практика - Добър /4.14/

*************************************************************************************************************************************

От 13 до 17 май 2013 година в Центъра за професионално обучение към "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД, гр. София се проведе курс за първоначално обучение по професията "Охранител" по програма минимум на Академията на МВР.

Курсистите Ангел Петров, Владимир Игнатов, Иво Инджов, Мариус Марков, Нестор Колев и Николай Симеонов, след 5-дневно обучение, положиха успешно изпитите по теория и практика на професията и получиха удостоверения за професионално обучение по част от професия "Охранител".

Средният успех на курса е:

  • по теория - Добър /3,80/
  • по практика - Мн. добър /4,67/

*************************************************************************************************************************************************

От 4 до 8 февруари 2013 година в Центъра за професионално обучение към "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД, гр. София се проведе курс за първоначално обучение по професията "Охранител" по програма минимум на Академията на МВР.

В продължение на 5 дни в курса се обучаваха, успешно положиха изпити по теория и практика на професията и получиха удостоверения за професионално обучение: Васко Костов, Йордан Цветков, Климент Маринов, Любомир Димитров, Мариян Иванов, Станислав Самарджиев, Янко Янев и Ясен Белобрадов.

Средният успех на курса е:

  • по теория - Добър /4,38/;
  • по практика - Мн. добър /4,50/.

************************************************************************************************************************************************** 

От 5 до 9 ноември 2012 г. в Центъра за професионално обучение към „Международни услуги за охрана и сигурност” ЕООД, гр. София се проведе курс за първоначално обучение за заемане на длъжностите „Ръководител на охранителна дейност“ и „Охранител“ по програма минимум на Академията на МВР с 13 курсисти.
Курсът се провежда от правоспособни висококвалифицирани преподаватели и е с продължителност 5 работни дни и 40 учебни часа хорариум. Обучението приключва с полагане на изпити по теория и практика на професията.

Издържалите изпита курсисти получават Удостоверение за професионално обучение.

При заявено желание от страна на завършващите курса, Центърът за професионално обучение издава EUROPASS приложение на български и на английски езици към Удостоверението за професионално обучение/Свидетелството за професионална квалификация.


На 13 ноември 2012 година всички 13 курсисти положиха успешно изпитите по теория и практика на професия "Охранител". Боряна Стефанова, Величко Лозанов, Димитър Зарев, Звезделин Нанков, Илия Тельов, Йордан Йорданов, Йордан Димитров, Калоян Костов, Мирослав Тодоров, Пламен Ерменков, Сергей Григоров, Стелиян Петров и Стойчо Гугов получиха удостоверения за професионално обучение по част от професията "Охранител" - III-та степен на професионална квалификация.

Средният успех на курсистите е, както следва:

  • по теория - Добър /4,30/;
  • по практика - Мн. добър /4,90/.

**********************************************************************************************************************************************

От 23 август 2012 г. в Центъра за професионално обучение към „Международни услуги за охрана и сигурност” ЕООД, гр. София започва  курс за първоначално обучение за заемане на длъжностите „Ръководител на охранителна дейност“ и „Охранител“ по програма минимум на Академията на МВР с хорариум 40 часа.
Курсът се провежда от правоспособни висококвалифицирани преподаватели и е с продължителност 5 работни дни. Обучението приключва с полагане на изпити по теория и практика на професията.

Издържалите изпита курсисти получават Удостоверение за професионално обучение.

При заявено желание от страна на завършващите курса, Центърът за професионално обучение издава EUROPASS приложение на български и на английски езици към Удостоверението за професионално обучение/Свидетелството за професионална квалификация.


На 31 август 2012 година всички 10 курсисти положиха успешно изпитите по теория и практика на професия "Охранител". Удостоверения за професионално обучение по част от професията "Охранител" - III-та степен на професионална квалификация получиха: Венелин Русев, Емил Иванов, Ивайло Иванов, Калоян Трифонов, Красен Вълков, Мартин Ралчевски, Николай Марков, Светла Павлова, Силвия Георева, Цецка Александрова.

Средният успех на курсистите е, както следва:

  • по теория - Отличен /5,72/;
  • по практика - Мн. добър /5,40/.

**********************************************************************************************************************************************

От 28 май 2012 г. Центърът за професионално обучение към „Международни услуги за охрана и сигурност” ЕООД, гр. София ще стартира първото си професионално обучение с група от 10 курсисти. То е за първоначално обучение за заемане на длъжностите „Ръководител на охранителна дейност“ и „Охранител“ по програма минимум на Академията на МВР с хорариум 40 часа.
Курсът се провежда от правоспособни висококвалифицирани преподаватели по съгласуван с тях график и е с продължителност 6 работни дни.
След приключване на обучението, курсистите ще положат изпити по теория и практика на професията „Охранител” от III-та степен на професионална квалификация.
Издържалите изпита курсисти ще получат Удостоверение за професионално обучение.
Завършването на курс за първоначално обучение по програма минимум на Академията на МВР е задължително условие за назначаването на длъжност „Охранител“ за кандидати без квалификация по професията, съгласно изискванията на Закона за частната охранителна дейност.

На 7 юни 2012 година участниците в курса за първоначално обучение по професията "Охранител"

Георги Деков, Денис Ценов, Димитър Киранов, Калоян Кръстев, Николай Никлин, Павел Велинов и Тодор Христов положиха успешно изпитите по теория и практика на професията "Охранител" и получиха своите удостоверения за професионално обучение по част от професията "Охранител" с III-та степен на професионална квалификация.

Средният успех на курсистите е, както следва:

  • по теория - Мн. добър /4,94/;
  • по практика - Мн. добър /4,86/.