Уеб сайт на Международни услуги за охрана и сигурност Охранителна дейност
www.isps-bg.com
Уеб сайт на Частен професионален колеж към фирма Международни услуги за охрана и сигурност
www.isps-college.com
Начало » За нас » Мисия
Национален телефон:
Национален телефон07001 99 66
E-mail:
E-maileducation@isps-bg.com

Форма за обратна връзка:

Вашето име:
E-mail
Телефон:
Въпрос / Коментар
 

Мисия

МЕЖДУНАРОДНИ УСЛУГИ ЗА ОХРАНА И СИГУРНОСТ EООД развива своята дейност вече 5 години. За този период фирмата доказа на своите клиенти, че може да оправдае всички техни очаквания за сигурност, спокойствие и доверие. След петгодишно присъствие на българския пазар, продължаваме да разширяваме дейността си, да приемаме предизвикателства и да се стремим към нови цели.
Последният ни проект е създаденият през 2012 година ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ с лицензия от НАПОО за професионално обучение по професия „Охранител“.


Мисия на Центъра за професионално обучение


Центърът ще се стреми да се наложи на пазара за образователни услуги и да изгради авторитет пред потребителите, като осигури квалифициран преподавателски състав и съвременна материална среда за ефективно и качествено професионално обучение и мотивация на желаещите да придобият професионална квалификация по професията „Охранител“.
Ще бъдем гарант за това, че завършилите професионално обучение в нашия център ще придобият професионални знания и умения, ще развият личностни качества, които да им дават самочувствие и увереност на истински професионалисти при трудовата им реализация.