Уеб сайт на Международни услуги за охрана и сигурност Охранителна дейност
www.isps-bg.com
Уеб сайт на Частен професионален колеж към фирма Международни услуги за охрана и сигурност
www.isps-college.com
Начало » За нас » История
Национален телефон:
Национален телефон07001 99 66
E-mail:
E-maileducation@isps-bg.com

Форма за обратна връзка:

Вашето име:
E-mail
Телефон:
Въпрос / Коментар
 

История

Фирма "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД е регистрирана в Търговския регистър през месец март 2008 година. В средата на същата година фирмата получава своя първи лиценз № 1296 от 02.07.2008 година за частна охранителна дейност.

Фирмата се утвърждава успешно, като за три месеца от лицензирането си охранява над 10 обекта.

"Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД бързо придобива и втори национален лиценз № 1337 от 07.11.2008 година  за частна охранителна дейност за всички видове охранителни услуги.

От създаването си до сега, фирма "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД е спечелила доверието на  над 50 фирми и корпорации, с които е работила и продължава да работи.

В началото на 2012 година фирмата разширява своята дейност с откриването и лицензирането на Център за професионално обучение за всички специалности от професията "Охранител" по професионално направление "Обществена сигурност и безопасност".

Фирма "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД притежава регистрация № Я 20 957 от 08.05.2012 година, издадена от Столична дирекция на вътрешните работи, за организиране и провеждане на курсове за безопасно боравене с огнестрелно оръжие.

От началото на месец май 2012 година фирма "Международни услуги за охрана и сигурност" ЕООД започна да осъществява и първите си обучения.