Уеб сайт на Международни услуги за охрана и сигурност Охранителна дейност
www.isps-bg.com
Уеб сайт на Частен професионален колеж към фирма Международни услуги за охрана и сигурност
www.isps-college.com
Начало » За нас
Национален телефон:
Национален телефон07001 99 66
E-mail:
E-maileducation@isps-bg.com

Форма за обратна връзка:

Вашето име:
E-mail
Телефон:
Въпрос / Коментар
 

За нас

МЕЖДУНАРОДНИ УСЛУГИ ЗА ОХРАНА И СИГУРНОСТ EООД стъпва на българския пазар в началото на 2008 г.
Притежаваме  национален лиценз №1337 съгласно ЗЧОД, издаден от Национална Служба Полиция, за извършване на пълния комплекс частни охранителни дейности, както и лиценз № 201112952 от 30.01.2012 г. от НАПОО за обучение и подготовка на професионални охранители за банкова охрана и инкасова дейност, лична охрана, физическа охрана на обекти.
Обучението се осъществява от висококвалифицирани специалисти с продължителен опит в обучението и практика в охранителната дейност.
Нашата стратегия е да извършваме комплексно обучение и подготовка на специалисти за обслужване на корпоративни клиенти и компании, правителствени и неправителствени oрганизации, банки, хотели, казина, клубове, ресторанти, строителни компании, промишлени предприятия, складове, гаражи и офис сгради на територията на цялата страна.
Нашата цел е да превърнем Центъра за професионално обучение към "МЕЖДУНАРОДНИ УСЛУГИ ЗА ОХРАНА И СИГУРНОСТ" в еталон за обучение на бъдещи служители в сферата на сигурността и охранителната дейност.
МЕЖДУНАРОДНИ УСЛУГИ ЗА ОХРАНА И СИГУРНОСТ гарантира висок професионализъм в обучението на курсистите, обучавани в Центъра, както и
сериозна подготовка и висока култура на обслужване. Основание за това ни дава качественият подбор на преподавателския състав и ръководството на Центъра.